Help

Vragen over een bestaande bestelling

Wanneer u vragen heeft over bestellingen via deze website, stuur dan een email naar helpdesk@sprookjesatelier.eu Wij zullen uw vraag uiterlijk binnen 24 uur beantwoorden. Bestellingen via de website worden afgehandeld volgens onze verkoopvoorwaarden en ons privacy beleid.

Gepersonaliseerde (cadeau) producten

Sprookjesatelier.eu is een catalogus met gepersonaliseerde producten en gedenkboeken voor speciale gelegenheden . Alle producten die wij aanbieden hebben het gemeenschappelijke kenmerk dat u deze als klant kunt voorzien van persoonlijke kenmerken. Deze kenmerken verschillen per product. Zo kunt u in een kinderboek o.a. de naam van de hoofdrolspeler(s) toevoegen en in de gedenkboeken weer andere gegevens zoals bijv. lengte. Voor de horloges en de straatnaamborden voegen wij uw persoonlijke tekst toe. In het bestelproces zult u dan ook zien dat de in te voeren gegevens per product verschillen.

Een breed assortiment gemakkelijk te bestellen via één website

De uiteenlopende producten worden geleverd door het Sprookjesatelier.eu zelf zodat u makkelijk en eenduidig de verschillende producten kunt bestellen. Sprookjesatelier.eu garandeert u alleen kwaliteitsproducten. We hebben ons namelijk tot doel gesteld u de leukste en mooiste gepersonaliseerde producten te leveren en daar is kwaliteit van groot belang. Bent u zelf leverancier van unieke gepersonaliseerde producten, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wellicht dat uw producten het aanbod op onze website kunnen versterken.

Bestelproces in vier duidelijke stappen

Op deze website kunt u een keuze maken uit de verschillende producten en de uitgebreide informatie bekijken. Als u bij een product op de bestel-button drukt, wordt de bestelprocedure voor het betreffende product gestart. De bestelprocedure bestaat uit vier stappen die hieronder beschreven staan:

Stap 1 - invoeren van de specifieke kenmerken voor het product

Op deze pagina voert u de gegevens in die noodzakelijk zijn om het betreffende product voor u op maat te maken. Een aantal gegevens zijn daarbij verplicht en een aantal gegevens zijn optioneel. De gegevens die verplicht zijn, hebben wij minimaal nodig om het product op maat te maken voor u. De optionele gegevens zijn niet noodzakelijk, maar wanneer u deze invult worden deze ook in of op het product verwerkt.

Stap 2- controleer de ingevoerde gegevens

Controleer deze gegevens goed, want de informatie zoals u het heeft ingevoerd wordt ook zo in of op het product verwerkt. Let bijvoorbeeld goed op het gebruik van hoofdletters en letter- en leestekens in persoonsnamen. Wanneer de gegevens niet goed blijken te zijn, kunt u de inhoud van de pagina wissen of in het gegevensblokje de gegevens aan passen.

Stap 3 - invoeren van bestel, bezorg en betaalgegevens

Geef uw naam en adresgegevens op te geven voor de betaling en bezorging van uw bestelling. U kunt eventueel een alternatief bezorgadres invoeren, wanneer u het bestelde product op een andere adres wilt laten bezorgen. Hier dient u ook uw bank- of girorekening in te voeren om het bestelde product af te rekenen via eenmalige incasso. Het bank- of girorekeningnummer dient op naam en woonplaats van u als besteller te staan.

Stap 4 - bevestiging van de bestelling door u

U ontvangt nadat u op de button ‘verstuur”heeft gedrukt, een email met de orderbevestiging. In de orderbevestiging worden alle gegevens van de bestelling genoemd, zodat u deze nogmaals goed kunt controleren.

Makkelijk en veilig betalen

Op onze website kunt u betalen met een eenmalige incasso via uw bank- of girorekening. Wij hebben voor deze betaaloptie gekozen omdat dit de meest makkelijke en veilige betaalwijze voor u is. Wanneer u bestelt, vragen wij om uw bank- of girorekening. Nadat u uw bestelling bevestigt (door op de verstuur-button te klikken), gebruiken wij uw rekeningnummer om het aankoopbedrag van uw rekening af te schrijven. Hierna worden de bestelde producten ook daadwerkelijk aan u geleverd.

Onze helpdesk

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben over onze website, de producten, uw bestelling of onze dienstverlening dan horen we dat graag via email info@sprookjesatelier.eu. Berichten aan dit emailadres proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden.

Verkoopvoorwaarden en privacy

Ten aanzien van onze verkoop hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld om u als klant duidelijkheid te verschaffen over de verwachtingen die u bij een bestelling via ons mag hebben.

De verkoopvoorwaarden kunt u hier na lezen. Meer informatie over privacy vindt u hier.